Höst

Hösten har nu då börjat på allvar, gissa om jag är taggad över den mörka tiden? Inte alls, nu går de ännu när träden är färgglada men bara dom faller till marken och de är grått och träden står nakna på sin plats så då blir de jobbigt. Men kanske man överlever de också om man hittar på någonting skoj att göra, själv hoppas jag på en ordentlig vinter med massor av snö. Nå massor och massor men 20-25cm iallafall så dom får ordentligt upp skidspår så man kan skida och göra annat skoj. Nå nackdelen med stora mängder av snö finns ju också mindre plats att parkera bilen. Man ska inte ha bil i stan om man inte har en privat parkeringsplats 😜.
Bilen då den är på sin första service broms problem och hoppas innerligt att dit inte är nå allvarligare fel för är ju inte helt gjord av pengar har nog satt upp en liten budget för service på den men den är nog inte stor.



Min viktresa har stannat av och är inte helt nöjd med d. Skulle måsta ta mej i kragen och rycka upp mej och fortsätta att de inte går åt fel håll. Har inte heller vågat ställa mej på vågen 🙊. Men kanske man borde ta och göra d. 

Kommentarer

  1. Bättre att må lite gott på hösten än att banta då :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Varje kommentar är guldvärd

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag