berg-och dalbana


Så där nu åker vi berg och dalbana igen då precis som före sportlovet. Igår brast de igen på arbetstid inte bra alls. Andra symptom som också är tillbaka är tryckande i bröstet känns som om de ska slitas itu emellanåt, illamående, yrsel och svårigheter att sova, inatt vaknade jag flera gånger och hade svårt att somna om och drömt helt konstiga drömmar gårdagens dröm var helt konstig lite som en mardröm körde bil men allt var helt svart lamporna lyste men inte tillräckligt såg inte dikeskanterna och inget annat heller obehagligt. Vill inte ha den här känslan den är obehaglig. Vill inte gå hemma igen och inte bli trodd på att man inte mår bra. Men när tanken att gå på jobb väger tungt och man känner gråten i halsen när man är påväg. Försöker stänga den känslan men klarar inte av de alla gånger försöker vara stark och inte visa utåt någonting vill inte belasta andra med mina bekymmer. Talar heller inte hemma om hur de är.
Läkaren konstaterade att jag har en högtröskel att komma över innan jag begär hjälp när situationen är ohållbar. när jag äntligen kommer en bit över så är de redan kört. 

Dessa äter jag för tillfället mot ångest och depression dom gör mig lite piggare men
igår kändes de som om effekten var som bortblåst börja nästan fundera om jag hade glömt att ta den. Men de
hade jag nog inte

Nå kanske de går över bara de nu skulle bli varmare så småningom också och solen skulle kunna synas lite mera på himlen. Idag skall jag börja försöka cykla på jobb de är ca 7 km dit. Min man börjar på en annan arbetsplats och betydligt tidigare så får ingen skjuts mera och vi har bara en bil. måste bara fundera hur man gör regniga dagar inte roligt att cykla till jobb då och vara genomvåt när man kommer hem. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Blev lite paus igen

Aj, Aj, Aj

Mystiska utslag